Sonntag, 1. Juli 2012

Bekijk meerdere tijdzones op Vista Desktop

Vorig jaar schreef ik een artikel over hoe je Bekijk meerdere tijdzones In de Outlook 2007-agenda. We kunnen doen een soortgelijke truc om meerdere tijdzones uitzicht op de Vista-bureaublad ook. Dit is erg handig als je internationaal zaken doen, of in de verschillende tijdzones in de Verenigde Staten.

Eerste weg rechts klikken op de tijdweergave in de onderste rechterhoek van de taakbalk en selecteer Datum / tijd aanpassen.

1

Dit opent de datum en tijd dialoogvenster. Selecteer de 'Aanvullende Clocks' tab en plaats een vinkje naast elk klok die u wilt weergeven. Uw lokale tijd zal altijd zien, dus je kunt twee extra klokken toe te voegen in verschillende tijdzones. Selecteer de juiste tijdzone en voer een vertrouwde naam voor elke weergave.

Na het juiste moment zones zijn ingesteld, wanneer u klikt op de tijd weer te geven krijg je het volgende scherm van elke tijdzone die u ingesteld.

Ook als u gewoon de muisaanwijzer op de tijd weer te geven op de taakbalk krijg je een kleinere pop-up display. Om verder te verbeteren deze display kunt u volgen The Geek's tip over waardoor Military Time ook.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen