Montag, 9. Juli 2012

Beheren van je leven met Rainlendar2

Het organiseren van al uw taken, deze dag kan heel uitdagend zijn. Op het werk je werkgever levert waarschijnlijk een agenda en "to do" lijst toepassing zoals die zijn opgenomen in Outlook. Maar wat als u een kleine ondernemer of thuisgebruiker en geen zin hebt om geld te verspillen aan dure Office-toepassingen? Een zeer krachtige, leuke en gratis desktop kalender applicatie is Rainlendar2.

Ik ben erg onder de indruk van de desktop kalender hulpprogramma Rainlendar2. Het doet een hoop van wat je zou verwachten van een kalender applicatie en nog veel meer. Uit de doos komt met een eenvoudige gebruikersinterface van Natuurlijk kunnen we altijd Skin het ook.

1

Het beheren van evenementen en te doen is net zo rechttoe rechtaan als het maar kan. Dit zal heel bekend voor degenen die gebruik maken van Outlook.

Een handige feature is de mogelijkheid om al uw huidige gebeurtenissen op een locatie bekijken. Ik vind dit geweldig bij de planning van toekomstige gebeurtenissen meestal.

Er is een verbazingwekkend aantal extra downloadbare skins. Dit waar de "fun" komt inch U bent waarschijnlijk een huid die elke desktop-configuratie die u zou kunnen hebben, zal match te vinden. Hier zijn slechts een paar van hen.

U kunt kiezen welke vensters weer te geven en en sleep ze neerzetten in elke volgorde die u wilt. Voor u het toetsenbord Ninja's is er ook de sneltoetsen functie!

Het beheren van skins is zeer eenvoudig. De rechtermuisknop klikt u ergens op Rainlendar en ga naar Opties. Kies vervolgens het tabblad Skins.

Terwijl ik had wel veel plezier spelen met diverse skins en verschillende configuraties met de UI, als je naar de werkelijke functie van de toepassing ... het kan niet kloppen. Ik ben nu met behulp van Rainlendar2 als mijn standaard programma om gebeurtenissen te beheren en to do's. Ook moet je bij het installeren niet vergeten om de draagbare versie te controleren ook. Hoewel deze versie is gratis kan je Pro die de synchronisatie mogelijk met Gmail en Outlook.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen