Mittwoch, 11. Juli 2012

Zoek uw Internet Explorer favorieten From Within IE in Vista of XP

Na het schrijven van de methode voor de doorzoeken van uw Internet Explorer favorieten met Vista's ingebouwde search engine, Een andere een van onze grote forum gebruikers gewezen op een freeware programma waarmee je je IE favorieten:: Zoek rechtstreeks vanuit de browser zelf.

Deze add-on heet DzSoft favorieten Zoek, en het is helemaal gratis, maar het heeft wel een opvallende fout: U kunt niet open uw bladwijzers in een nieuw tabblad, dat is iets wat ik de hele tijd. Het lijkt ook iets clunky, maar omdat het werd oorspronkelijk geschreven voor IE 5.0, ik denk dat niet verwonderlijk.

Met behulp van de Search Panel

Na de installatie krijgt u toegang tot een nieuwe zoekopdracht paneel aan de linkerkant, dat leek goed te werken ... u kunt zoeken naar een trefwoord, meerdere, of zelfs de URL.

image

Toon Toolbar Button

Om daadwerkelijk toegang tot die panel te krijgen, moet u ervoor zorgen dat u de nieuwe knop die wordt toegevoegd aan de werkbalk te zien, maar leek altijd te zijn verborgen in mijn testen. Klik met de rechtermuisknop op de knoppen en vink "De werkbalken vergrendelen" ...

Vervolgens sleept u de schuifregelaar over totdat je de nieuwe favorieten:: Zoek knop te zien. Als u nog steeds niet ziet, gebruikt u de Customize Command Bar optie boven en voeg de knop naar de werkbalk.

Je zou ook kunnen krijgen om dit bar door het ingedrukt houden van de Alt-toets ingedrukt totdat u het menu, en vervolgens naar Explorer Bar DzSoft favorieten Zoek View, maar dat is nauwelijks een handige manier om hem aan te zetten, zodat ik de voorkeur aan de knop.

Er zijn ook een aantal opties die u kunt wijzigen in het drop-down menu:

Bijvoorbeeld, de Create 'Last Found Items "menu ook daadwerkelijk een map toe te voegen aan uw favorieten met de recent gevonden items die u heeft gezocht naar:

Dus, als je altijd verbaasd hoe om te zoeken door je IE bookmarks, dit is de add-on voor je. Persoonlijk zou ik stok met het gebruik van de Vista Zoekmethode omdat het vereist geen extra software, maar dit is een fatsoenlijke oplossing voor die van u op XP.

Download DzSoft favorieten:: Zoek uit dzsoft.com

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen