Mittwoch, 4. Juli 2012

Roll Back Device Driver In XP

Soms in Windows XP wanneer u een apparaat driver update, is de nieuwe versie van de driver niet noodzakelijk opschieten met de XP-configuratie. Als je die op uw systeem hardware en ineens dingen niet goed lijkt te werken, een stap is het rollback van de huidige bestuurder van de vorige. In mijn IT-carrière heb ik gemerkt hebben dat dit het meest met video en Print drivers. Uiteraard alle hardware kan falen te wijten aan een verkeerd stuurprogramma.

Klik met de rechtermuisknop Deze computer Eigenschappen hardware en ga naar Apparaatbeheer. Of een veel gemakkelijkere manier om Apparaatbeheer toegang is in te voeren "Devmgmt.msc" in de aanloop lijn klik op OK.

1

In Apparaatbeheer gewoon navigeren naar het apparaat dat niet goed werkt. Voor dit voorbeeld zal ik gebruik maken van de Integrated Sound Device. Klik rechts op het apparaat en selecteer Eigenschappen.

Klik nu op het tabblad Stuurprogramma dan is de knop Vorig stuurprogramma. Akkoord gaat met de waarschuwing box om verder te gaan rollen terug de chauffeur naar de vorige stand.

Dit is een veel eenvoudiger stap dan het doen van een compleet Systeemherstel.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen