Dienstag, 3. Juli 2012

Maak een sneltoets om verborgen desktop iconen en bestanden te openen

Dit is een gast post door Joel Thomas (Mr.Byte) van www.lytebyte.com, Waar hij schrijft How-to tips over Windows, Office en Internet Applications.

De meesten van ons als ik de liefde voor de pictogrammen en een aantal bestanden in het bureaublad voor snelle toegang te houden, maar ironisch genoeg ik hou van een schone desktop ook. Maar er is een simpele tweak zonder extra hulpmiddel om de beste van beide werelden te krijgen, u kunt verbergen van de pictogrammen op het bureaublad en bestanden en een aangepaste sneltoets om deze iconen en bestanden te maken.

Stap 1: Verberg de pictogrammen op het bureaublad en bestanden.

Klik met de rechtermuisknop op het bureaublad, ga naar Beeld en vink de optie Bureaubladpictogrammen weergeven. Nu heb je een schone desktop.

Hide Desktop Icons

Stap 2: Maak een snelkoppeling naar bureaublad bureaublad map te openen.

Alle items in het bureaublad worden opgeslagen in de map onder uw gebruikersnaam. Klik op Start knop -> (uw gebruikersnaam) -> Desktop map.

Klik met de rechtermuisknop op het bureaublad map en klik op Verzenden naar -> Bureaublad (snelkoppeling maken). Dit zal een snelkoppeling op het bureaublad naar desktop map te openen.

Stap 3: Wijs een aangepaste sneltoets aan Verborgen Desktop Icons en bestanden te openen.

Open nu het bureaublad map, zoals vermeld in stap 2.

Klik met rechts op de sneltoets voor desktop die u hebt gemaakt gewoon nu en klik op Eigenschappen.

Open het tabblad Snel en klik op Sneltoets doos. Klik nu op ALT + CTRL + elke letter-toets om een ​​aangepaste snelkoppeling te maken en klik op OK. Ik gebruik meestal ALT + CTRL + D om desktop map te openen en Win + D op het bureaublad te tonen.

Nu kunt u alle verborgen pictogrammen en bestanden in het bureaublad in een map op een snelle toegang bij de slag van een custom keyboard shortcut.

Subscribe naar Meer tips en Tutorials zoals deze uit LyteByte

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen