Mittwoch, 4. Juli 2012

Maak een snelkoppeling of een sneltoets om Taakbeheer "All Users" View Open in Windows 7 of Vista

Heb je je ooit afgevraagd hoe het openstellen van Task Manager met de "All Users" view in plaats van alleen je eigen processen? Een van onze lezers schreef in met deze zelfde vraag, dus ik ben het schrijven het voor iedereen.

In het geval u zijn verward over waar we het over ... op het tabblad Processen in Taakbeheer er is een knop genaamd "Processen van alle gebruikers", die weer open Task Manager om alle processen, die kunnen worden vervelend als je moet doen het een stuk show.

image

Maak de Task Manager Shortcut

Klik met de rechtermuisknop op het bureaublad of ergens anders, en kies New Shortcut in het menu.

Dan in de snelkoppeling vak Locatie, voegt u het volgende commando:

taskmgr.exe

Zodra u het commando toegevoegd, gaat u naar het volgende scherm en geef de snelkoppeling een nuttige naam - Ik heb gekozen voor "Task Manager (alle gebruikers)" als de naam, omdat het leek beschrijvend genoeg.

Nu klik met de rechtermuisknop op de snelkoppeling en open Eigenschappen, waar u een sneltoets toe te voegen als u wilt (merk op dat de snelkoppeling moet worden op het bureaublad of in het start menu om dit te laten werken) ...

En nu de belangrijkste stap, klik op de knop Geavanceerd en kies de "Run as administrator 'in.

Nu heb je een snelkoppeling die onmiddellijk openstellen Task Manager om het alle gebruikers te bekijken (na een UAC-prompt).

Voor extra krediet, kan u de snelkoppeling zonder een UAC-prompt (Het duurt net iets meer werk).

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen