Dienstag, 6. März 2012

Voeg nadruk aan leden met Drop Caps in Word 2007

U kunt de nadruk op uw Word 2007-documenten met behulp van Drop Caps ... je weet wel, die grote letters aan het begin van een document of een paragraaf die uw document ziet er echt professioneel.

Klik op het begin van de paragraaf die u wilt benadrukken. Klik vervolgens op het tabblad Invoegen op het lint en kies Drop Cap. U kunt naar elk van de drie vooraf ingestelde Drop Caps en het document zal veranderen met uw keuze. Standaard zal dalen door drie lijnen.

blg

Echter, ons geeks nooit tevreden met de standaard instellingen. U zult merken in het scherm hierboven is er een keuze voor Drop Cap opties. In het opties scherm kunt u het lettertype wijzigen, het aantal regels te laten vallen, en positie.

Hier is het resultaat na het kiezen van de stijlvolle Oud-Engels lettertype. (U wilt misschien de reguliere lettertype aan te passen veranderen)

Dit is een leuke tip voor het toevoegen van 37 stukken van flair aan uw TPS rapporten, hoewel het gebruik Drop Caps voor elke paragraaf is waarschijnlijk overkill. Spaarzaam echter gebruikt, ik denk dat het een leuk creatief tintje!

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen