Mittwoch, 21. März 2012

Spice up die Boring about: blank pagina in Firefox

De lege tabblad in Firefox is gewoon een effen wit saai niets - tot nu toe. Met behulp van de Stijlvolle extensie voor Firefox, kunnen we een aangepaste stijl voor de pagina in te stellen, en zelfs afbeeldingen insluiten in de stijl zodat het echt geweldig uitzien.

Als u zich ambitieus kunt u gemakkelijk uw eigen stijl te creëren, of u kunt verder overslaan naar beneden om een ​​blik op enkele van de stijlen die reeds gemaakt door de mensen op UserStyles te nemen, waarvan sommige zijn echt lief.

Het creëren van je eigen stijl

Ik neem aan dat u de Stylish extensie voor Firefox al geïnstalleerd, dus klik op het icoon in de statusbalk, kies Write Style en dan Blank Stijl.

Geef uw stijl een beschrijving, en dan plakken in de tekst die ik hieronder heb gegeven. Dit zal een lege witte pagina met uw beeld in het centrum ...

@namespace url(http://www.w3.org/1999/xhtml);
@-Moz-document url ("about: blank") {

* {
background:
url ("data: image / png; base64, HIER INSERT Base64 Encoded IMAGE");
margin:0px;
background-position:center;
background-attachment:fixed;
background-repeat:no-repeat;
}
}

Voor het invoegen van afbeeldingen in de stijl, heb je twee keuzes:

  1. U kunt direct voeg een link naar een afbeelding gehost op een server te vervangen door de url () lijn in de CSS met deze:

    url(http://www.server.com/link_to_image.png);

  2. U kunt een afbeelding base64 te coderen in tekst in plaats daarvan, zodat het is ingebed in de stylesheet, wat is de beste optie voor de meeste mensen. Hoe doe je dit? Er zijn een aantal web-based converters die deze zal behandelen, waaronder deze die ik heb gevonden: Binair bestand naar Base64 Encoder / Translator - greywyvern.com

Kopieer gewoon de geconverteerde tekst in uw stylesheet waar aangegeven, en het zal werken. Als uw afbeelding is niet PNG-formaat, moet u de image / png lijn naar het juiste type te reflecteren. (De meeste van de converters geven u het juiste formaat).

Download User-Created Custom Styles

Toetsenbord Ninja - HowToGeek.com

Licht Firefox - http://goo.gl/r0IRG

Dark Firefox - http://goo.gl/TFijb

Geborsteld - http://goo.gl/W3q42

Blauw Firefox - http://goo.gl/srya3

U vindt een ton van de gebruiker stijlen over ten userstyles.org.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen