Donnerstag, 22. März 2012

Gebruik Hotmail van Microsoft Outlook

Als u nog steeds gebruik van Hotmail, maar liever naar uw e-mail toegang vanaf een desktop client, dan kunt u misschien wel interesse zou om te weten dat Microsoft heeft een connector waarmee u verzenden en Hotmail of Office Live Mail ontvangen via Outlook 2003 of 2007 vrijgegeven.

Dit is vooral nuttig voor degenen onder ons die een hotmail-account te handhaven, maar niet graag om ooit controleren, omdat wij gebruik het dan niet zo vaak.

Installation

Zorg ervoor dat Outlook is afgesloten, en download en installeer de Microsoft Office Outlook Connector. Open Outlook en u zult meteen gevraagd met de instellingen dialoogvenster.

Geef in uw account gegevens in dit scherm, en sluit het dialoogvenster. U wordt gevraagd om weer opnieuw te starten Outlook.

Als je eenmaal hebt opgestart, zie je nu je Hotmail-account in de lijst met e-mail accounts, en u kunt verzenden / ontvangen om uw berichten te downloaden.

Als u wilt e-mail te sturen met de hotmail-account, ziet u een nieuwe drop-down voor de account, die zal u laten schakelt de account die u het versturen van de e-mail als.

Hopelijk zal dit bespaart u een aantal van de pijn van de slow-loading hotmail website.

Download Microsoft Office Outlook Connector van Microsoft.com

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen