Freitag, 23. März 2012

Basisnet Problemen oplossen met behulp Command Line + Telnet Pret

Dus je bent niet in staat om op het internet of op uw thuis-of kantoornetwerk aan te sluiten? Hier zijn een paar basic command line tools die u kunt gebruiken om te helpen lokaliseren van het probleem.

Alle volgende gebruik maken van de command line interface in Windows die wordt benaderd door het intikken van CMD in de regel Run in XP of het zoekveld in Vista. Na het typen in CMD klik op OK of druk op Enter.

1

U kunt geen verbinding met het netwerk, maar al je hardware lijkt het goed te functioneren. U kunt proberen pingen je netwerkkaart te zorgen dat het werkt door smacht de lokale host. Bij de prompt type in "ping 127.0.0.1'' Zonder de aanhalingstekens. Als u een antwoord 4 keer je bent goed om te gaan. Zo niet, dan zult u wilt uw netwerkkaart te onderzoeken (Network Identification Card).

Een gemakkelijke manier om erachter te komen of je de communicatie met het internet is te pingen een bekende site, zoals Google of Yahoo. Typ gewoon in "ping www.yahoo.com"Als je een antwoord ontvangt 4 keer uw gesprek met het web.

Ik zal nog veel meer nuttig netwerk tips voor probleemoplossing in de komende weken. Op dit moment wil ik helemaal shift versnellingen en je te laten zien een oude Telnet film die rond al jaren. Klik op Start en Uitvoeren nu in type http://goo.gl/WWzYM

Nu achterover leunen en kijken naar een telnet-versie van Star Wars.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen