Montag, 26. März 2012

Speed ​​Up-of uitschakelen van Windows Search Indexeren in Vista

De nieuwe Indexing-service is ingebouwd in Windows Vista is het onderwerp geweest van veel klachten, omdat het lijkt te schoppen in op vreemde tijden en uw harde schijf thrash. Dus wat kunnen we doen om dit op snelheid?

Er zijn twee mogelijkheden: U kunt trimmen het bedrag van de bestanden die Windows Search is het indexeren, of u kunt volledig uitschakelen als u nooit gebruik van de zoekopdracht.

Trim omlaag indexeren Locaties

De beste manier om te trimmen van het bedrag van de processor tijd dat de Indexing-service wordt gebruikt, wordt door het trimmen van het bedrag van bestanden die worden geïndexeerd. Bijvoorbeeld, als je niet regelmatig zoeken door middel van uw C: schijf, er is echt geen reden om te indexeren.

Persoonlijk, ik hou van de zoekfunctie voor Outlook en het menu Start, maar dat is de enige plaatsen waar ik zorg over indexering.

Type Indexing in het control panel zoeken of het startmenu zoekvak, en je ziet een item met de naam Opties voor indexeren.

image

Hier ziet u de huidige lijst van locaties die worden geïndexeerd. Bijvoorbeeld, ik alleen index het startmenu en Outlook. Als u wilt wijzigen of te verwijderen plaatsen, gebruikt u de knop Wijzigen.

Het enige wat je hoeft te doen om een ​​locatie wordt geïndexeerd te verwijderen is schakelt u het selectievakje. Je zou kunnen hebben op de Show klik Alle locaties knop om een ​​aantal van de standaard locaties te bekijken.

Als je wilde naar de start menu indexering te verwijderen, moet u op Start menu klik je in de samenvatting lijst aan de onderkant, en het zal automatisch het item te navigeren in de boom.

Het start menu indexering echt niet veel verwerkingstijd al, dus ik zou niet de moeite het verwijderen van dat.

Volledig Indexeren uitschakelen

Indien u liever volledig uitschakelen van de Indexing-service, kunt u volledig uitschakelen door het uitschakelen van de dienst.

Open Services via het Configuratiescherm, of door te typen services.msc in het menu Start zoekvak. Zoek "Windows Search" in de lijst met services en dubbelklik erop om het te openen.

Wijzig het opstarttype van de service op Uitgeschakeld en klik vervolgens op de knop Stoppen om de service te stoppen.

Op dit punt de Windows Search-service is volledig uitgeschakeld.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen