Dienstag, 27. März 2012

Wacht, Hoe krijg ik weer aan DreamScene?

Zodat u de installatie van Windows DreamScene via Windows Update, maar waar is het gebleven? Je kan het niet vinden in het start menu overal, en het is niet in Program Files ... Blijkt dat alleen het installeren van het niet altijd zeggen dat het is ingeschakeld.

Als u problemen hetzelfde probleem dat ik heb, moet je ook inschakelen via het Windows Features menu. We lopen door de gehele installatie alleen maar om veilig te zijn.

Installeren in Windows Update

Open Windows Update via het start menu, en je moet zien: "Er zijn Windows Ultimate Extras beschikbaar om te downloaden", dus klik op de "View beschikbaar is Extras" link.

image

Controleer alle updates (heb ik al geinstalleerd voordat ik aan gedacht om het screenshot), en klik dan op de knop Installeren.

Het inschakelen van DreamScene Component

Nogmaals, kan deze stap niet nodig is voor je, maar het was voor mij. Open het Configuratiescherm en klik op de programma's link.

Klik vervolgens op "Windows-onderdelen in-of uitschakelen"

Nu moet je zien Windows Ultimate Extras en dan Windows DreamScene in de lijst. Vink het vakje aan, en klik op OK.

Het zal u vertellen de functies worden geconfigureerd ...

En dan zal u vragen om opnieuw op te starten. Zorg ervoor dat je opnieuw op te starten bij deze stap.

Het kiezen van een DreamScene Wallpaper

Klik met de rechtermuisknop op het bureaublad en kies Aanpassen, en kies vervolgens Bureaublad Achtergrond. U zult merken dat de drop-down menu een aantal nieuwe items voor video-bestanden, waaronder een voor "Windows DreamScene Content", die alle van de nieuwe video's in de extra onderdelen verpakking bevat.

U zult ook merken dat er zijn meer opties voor de manier waarop je kunt positie, zowel foto's en video's.

Nu heb je bewegende beelden voor je wallpaper. Je kunt het niet zien door de screenshot, maar het is bezield ... en nutteloos ...

Als u wilt pauzeren de achtergrond, misschien omdat u of iemand naast je is nu het hebben van een aanval, maar klik met de rechtermuisknop op het bureaublad en kies Onderbreken DreamScene.

Dit moet een van de meest nutteloze features ooit toegevoegd aan Windows. Het pieken van de CPU in mijn gespierde laptop op een stevige 15%.

Windows DreamScene is alleen beschikbaar voor mensen met behulp van Vista Ultimate, maar maak je geen zorgen, je bent niet veel missen.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen