Donnerstag, 22. März 2012

De prestaties te verbeteren Indexing Service uitschakelen XP

Volgens Microsoft's eigen kennisbasis Er zijn verscheidene problemen met de Indexing-service wordt gebruikt in XP om de zogenaamde "sneller zoeken" te leveren. Ik geloof dat er een goed deel van de middelen gebruikt om de Indexing-service dat de uitvoering van XP te verminderen lopen. Ook het voordeel dat je krijgt van de vraag is op zijn best. Dus, laat ga je gang en zet het uit. Als je merkt dat er geen merkbare verbetering dan kunt u altijd weer inschakelen.

Dubbelklik op Deze computer en klik met de rechtermuisknop op je root schijf. Die meestal Lokaal station (C:) nu kies Eigenschappen. Onder het tabblad Algemeen vinkt u het vakje naast "Allow Indexing-service te indexeren deze schijf voor snelle bestandsoverdracht zoeken". Klik op Toepassen.

1

In het venster dat verschijnt zorg ervoor dat te controleren "verandert in C van toepassing:., Submappen en bestanden Klik op OK.

Terwijl de nieuwe attributen toe te passen ziet u de voortgang dialoogvenster. Nu je klaar! Als u wilt wijzigen terug volg gewoon dezelfde stappen en plaats een vinkje terug in de doos om opnieuw inschakelen van de service.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen