Mittwoch, 21. März 2012

Dock Snel starten of Adres Toolbar naar Desktop in Vista

Een populaire feature in eerdere versies van Windows was de mogelijkheid om een ​​werkbalk dock aan de zijkant van het bureaublad. De meeste mensen die dit voor een auto-verbergen quick launch of het adres van de werkbalk, of beide.

Om dit te doen in Windows Vista, moet u eerst naar een map te maken ergens graag uw gebruikersnaam directory.

image

Nu Sleep deze map helemaal naar de zijkant of de bovenkant van het scherm, hetzij, en het zal magisch dock aan de zijkant. Zorg ervoor dat u de muis sleept zo ver naar de zijkant als je kunt anders of het zal de map gewoon verplaatsen naar het bureaublad.

Nu klik met de rechtermuisknop op de map en kies Werkbalken, waar u kunt een werkbalk geregistreerd in het systeem te selecteren. In dit voorbeeld zullen we kiezen voor de werkbalk Snel starten.

En daar zijn we dan ... de werkbalk Snelstarten is gekoppeld aan de kant, hoewel u waarschijnlijk willen aanpassen.

Ten eerste, kunt u deze verwijderen van de map die we gemaakt door met de rechtermuisknop te klikken, kiezen voor Werkbalken en vervolgens het verwijderen van de selectie voor de naam van de map (in dit geval was het de naam Toolbar)

Om de pictogrammen kleiner, klik met de rechtermuisknop en kies vervolgens Kleine pictogrammen. Je kunt ook kiezen voor Automatisch verbergen als je wilt.

Het adres toolbar werkt veel beter als u de werkbalk dock naar de bovenkant van het scherm.

U kunt deze voor de Google toolbar, iTunes, Windows Media Player, of iets anders dat een werkbalk heeft.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen