Sonntag, 25. März 2012

Grote Geek Sites - deel twee

Elke maand of twee, we komen met een lijst van de grote geek sites die we lezen en delen met onze lezers. Het is ook een geweldige manier voor mij om een ​​dag vrij te nemen, want het duurt maar een paar minuten om te komen met ...

Nieuwe abonnees misschien opvallen dit is deel twee, dus je zou willen kijken op de eerste editie van grote geek sites.

Hier zijn ze, in willekeurige volgorde.

SimpleHelp
Als je van onze artikelen, die u absoluut moet abonneren op SimpleHelp. Hij schrijft in diepgaande artikelen over allerlei onderwerpen, zoals deze over streaming audio en video via het internet.

MysticGeek's Realm
Sinds de verhuizing op zijn eigen blog, is hij begonnen met plaatsen van een aantal echt grote inhoud ... wist je dat je kunt kijk star wars op telnet?

Popurls
Deze site toont je de top links van Digg, del.icio.us, reddit, en tientallen andere sites. Wat is er zo geweldig aan? Je hoeft niet om daadwerkelijk te bezoeken digg of reddit ... zij verwijzen naar de werkelijke URL, niet de digg item. Love it!

CyberNet News
Als u wilt dat alleen de meest interessante geek nieuws, dit is het abonnement voor jou. Check zijn nostalgische artikel over accessoires voor de originele NES.

Jatecblog
Dit is een relatief nieuwe blog, maar hij heeft een aantal goede tips voor linux.

Van Zen and Computing
Ik heb begrepen deze site vorige keer, maar ik zou niet hebben geweten over de Adobe Reader kwetsbaarheid anders dan het lezen van zijn site. Hij heeft ook onlangs beantwoordt de vraag "Moet ik voeg mijn mobiele telefoon naar de Do Not Call register"... Erg handig als je krijg steeds die ketting e-mails.

nixCraft
Linux-gebruikers alleen ... Hij heeft dagelijks tips over linux commando's.

Ed Bott van Microsoft Report
Wie is Ed Bott? Hij is gewoon de auteur van tal van grote boeken over Windows ... Zijn serie over Windows Vista DRM is zeer interessant.

Windows Vista voor beginners
Ze hebben nog wat goed materiaal gericht op beginners, zoals de naam impliceert.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen