Samstag, 24. März 2012

Reset Open / Save keuze voor Internet Explorer Downloads in Vista

Als je hebt verwijderd van de checkbox uit de 'Altijd waarschuwen alvorens het openen van dit type bestand "op de download venster en nu heb je niet meer te krijgen in het dialoogvenster dat zegt" Wilt u openen of opslaan dit bestand? " dan bent u in geluk, want ik heb het antwoord voor je.

Er is een register instelling dat de lijst van die bestanden die u hebt gekozen om automatisch te openen controles, wat betekent dat als je schakelt u deze optie de standaard zal zijn om altijd open het bestand, dat is de reden waarom je niet de optie om het op te slaan files meer.

image

Handleiding Registry Hack

Als u handmatig wilt dit veranderen, moeten we open regedit.exe via het menu Start zoekvak, en dan naar beneden bladert u naar de volgende zoeksleutel:

HKEY_CURRENT_USER Software Microsoft Windows Shell
AttachmentExecute {0002DF01-0000-0000-C000-000000000046}

Eenmaal daar, zult u merken toetsen in het rechter venster voor elk bestandstype. Het resetten van de instelling voor elk, gewoon verwijderen die ene uit de lijst. De wijzigingen worden onmiddellijk.

Downloadable Reset All Download Keuzes Hack

Als je wilt gewoon reset alle van de keuzes, heb ik mits een registry hack-bestand dat zal reset alle van de keuzes die voor alle bestandstypen. Wilt u meer granulaire controle moet u gebruik maken van de handmatige methode hierboven beschreven.

Let op: Met behulp van deze registry hack zal informatie uit uw register, dat niet gemakkelijk voor vergoeding in aanmerking te verwijderen. U moet overwegen het doen van een reservekopie van het register voordat je dit doet. Natuurlijk, als je in het register het doen van een back-up, kan je net zo goed gebruik van de handmatige methode.

Download ResetAllDownloadChoices registry hack

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen