Dienstag, 27. März 2012

Verwijderde bestanden terughalen Met behulp van Shadow Copy In Server 2003

In de IT hebben van goede backups is uiterst essentieel. Je ergste nachtmerrie is wanneer een eindgebruiker verwijdert het bedrijf jaarlijkse boekhouding rapporten. Als uw bedrijf met behulp van Server 2003 krijgt deze bestanden terug in een haast is zeer eenvoudig met de Shadow Copy functie. Deze functie werd toegevoegd aan Server 2003 voor zo'n gevallen. In feite, door het opleiden van de eindgebruikers kunnen ze halen de bestanden zonder IT te betrekken.

Laat ze navigeren naar de netwerkschijf waar het bestand zich bevond en rechts klik op een open plek in het Explorer-venster en kies eigenschappen Vorige versies. Zoals je kunt zien zal de lijst een aantal eerdere versies van de bestanden en mappen op die schijf.

1

Meestal heb ik de pick de meest recente versie. Houd er rekening mee dat alle niet-opgeslagen gegevens ingevoerd in de bestanden die nog niet was opgeslagen, zal opnieuw moeten worden ingevoerd. Dit werkt erg goed, zonder dat de bestanden opnieuw vanaf een back-up tape of schijf.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen