Sonntag, 25. März 2012

Overlay Agenda in Outlook 2007 (zoals Google Calendar doet)

Herinneren aan een kalender update is sterk genoeg voor mij, maar veel mensen gebruiken meerdere kalenders bij te houden van teams of evenementen. Maar wat als u alle items samengevoegd tot een kalender, vergelijkbaar met de manier waarop Google Calendar gaat bekijken?

De dual-agenda functie werd voor het eerst geïntroduceerd in Outlook 2003, maar heeft een aantal stappen vooruit in Outlook 2007 naar het punt waar het echt nuttig is als gevolg van de overlay functie.

Eerst zul je moeten veranderen om de kalender te bekijken, en selecteer vervolgens meer dan een kalender in de lijst.

image

Nu als u de muis over de kleine pijl naast de tweede kalender merk je zult er staat "Bekijk in Overlay Mode". Natuurlijk moet je gewoon op het pictogram klikt op dit punt.

Nu uw agenda's zullen worden overlayed over de bovenkant van elkaar, met de huidige kalender's items visueel gemarkeerd. Te klikken op het icoontje weer zou de agenda's naast elkaar weer gezet.

Heen en weer schakelen tussen de tabbladen visueel wijzen op de items voor die kalender. Bovendien kunt u met de grijze items uit de andere agenda's, terwijl nog steeds in de 'samengevoegde' te bekijken.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen