Donnerstag, 22. März 2012

Dubbele Monitors: Gebruik een andere achtergrond op iedere desktop in Windows 7, Vista of XP

Een van de meest populaire artikelen hier is het artikel dat ik een jaar geleden schreef over het gebruik van verschillende achtergronden op elke desktop met behulp van Active Desktop in Windows XP. Het probleem met dat artikel is dat het niet werkt in Windows Vista ... maar nu hebben we een fantastische oplossing die ook vrij is.

In plaats van te betalen geld voor software te scheiden wallpapers te gebruiken, of het maken van een achtergrond in Photoshop, Jon Tackabury heeft een gratis stukje software waarmee u eenvoudig verschillende wallpapers voor elke desktop.

Zodra de software is geïnstalleerd, zult u merken een nieuw pictogram in het systeemvak. Klikken op het Bureaublad achtergrond item in het menu opent het dialoogvenster waar u de achtergrond.

U kunt op elk bureaublad op het scherm, en anders stel de weergave-instellingen voor elke monitor, of overspanning het behang over de twee.

Of u kunt zelfs laden behang van Flickr, dat is een ongelooflijk coole feature. Type in "vista wallpaper" voor een aantal echt leuke beelden.

Als je ervoor kiest de instellingen van het pictogram in het systeemvak popup menu, zult u merken dat deze applicatie ook een reeks sneltoetsen die gebruikt kunnen worden om vensters te verplaatsen van de ene monitor naar de andere toevoegt.

Dit is nu een must-have applicatie voor mijn multi-monitor configuratie. Deze toepassing is donationware, wat betekent dat je niet om iets te doneren, maar je moet echt overwegen.

Download DisplayFusion van Binaryfortress (Vista/XP/Win7)

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen