Mittwoch, 28. März 2012

Bekijk de laatste Modified Files op Windows Vista

Heb je je ooit afgevraagd, terwijl u luistert naar het geluid van uw harde schijf thrashing, Welke bestanden op mijn systeem worden gewijzigd? Omdat ik onlangs had dat gedacht, heb ik besloten om te onderzoeken.

Er is meer dan een manier om te gaan over dit, natuurlijk, maar ik zal gewoon aandeel van de twee eenvoudigste methoden met u mee.

Het gebruik van Vista Search

De eenvoudigste methode die vereist geen extra software is het openstellen van Vista deelvenster Zoeken (U kunt de F3-toets in te drukken terwijl Windows Verkenner is open).

Verander de locatie om uw C: schijf of station waarop u probeert te controleren, de datum aangepast naar vandaag te stellen, en vervolgens het vakje voor "Inclusief niet-geïndexeerde, verborgen en systeembestanden".

image

Druk op de knop 'Zoeken', en zorg ervoor dat de datum gewijzigde kolom is weergegeven in de lijst. Als dat column is niet komen opdagen, moet u deze toe te voegen door met de rechtermuisknop klikken op de kolom gebied, het kiezen van Meer en vervolgens het vakje voor.

U kunt dan gewoon sorteren op Datum Gewijzigd af te dalen naar de recent gewijzigde bestanden, die geeft je enig inzicht in wat uw computer aan het doen is achter je rug te zien.

Met behulp van een hulpprogramma van derden

Een eenvoudiger optie is het gebruik van de laatste gewijzigde bestanden tool, die uw hele harde schijf scant en toont u alleen de laatste 100 gewijzigde bestanden. Het is zo simpel als het downloaden en openen van de applicatie.

Er is geen installatie vereist voor deze tool, maar ik zou merken dat de GUI is een beetje schilferig, vooral terwijl het in het midden van het zoeken.

Download Laatste gewijzigde bestanden van file.net

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen