Donnerstag, 22. März 2012

Schakel Toegankelijkheidscentrum knop op Vista Logon Screen

Ooit afgevraagd wat dat kleine knop in de linker bovenhoek van het Windows Vista-logon-scherm is? Als u hebt geklikt op, je weet dat het het Toegankelijkheidscentrum knop, handig voor mensen met een handicap (of als uw toetsenbord pauzes)

Het probleem is dat iedereen kan lopen om uw computer en wijzig de opties ook al is uw computer is vergrendeld. Dus dat is waarom we willen uit te schakelen.

Hoe te Mess with Locked Somebody's Computer

image

Wanneer u op de knop klikt, zul je normaal ziet dit dialoogvenster, die iemand kan gebruiken om u te ergeren als ze er zin in had door te draaien op een aantal van de verschillende opties zonder dat u te realiseren.

Als u wilt knoeien met iemand, vinkt u het High Contrast optie ... ze zullen denken dat er iets mis is met hun computer als ze zien dat dit scherm:

Schakel Toegankelijkheidscentrum Button

Helaas kunnen we niet verwijderen op de knop, maar we kunnen maken uitgeschakeld zodat niemand ook daadwerkelijk gebruiken. Download en unzip de software, en klik met de rechtermuisknop op de setup-bestand en kies Uitvoeren als Administrator.

Kiezen om het uit te voeren als administrator is zodanig een belangrijke stap dat de software zal u, ongeacht herinneren.

Je eindelijk naar het scherm waar je de knop Uitschakelen klik om de knop niet meer werken. Als je wilde weer in te schakelen, gewoon opnieuw uitvoeren van de setup en klik op de knop Inschakelen.

En nu krijg je dit bericht wanneer u klikt op het Toegankelijkheidscentrum knop.

Download Toegankelijkheidscentrum Disabler van softpedia.com

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen