Mittwoch, 7. März 2012

Met behulp van System Restore in XP

Windows staat bekend voor het feit dat bestuurder en. Dll conflicten, evenals alle soorten software die problemen met uw computer oorzaken. Gelukkig is er een functie Systeemherstel die uw computer kunnen terugkeren naar een bekende werkende configuratie, zolang je een herstelpunt gemaakt.

Merk op dat sommige software-installaties maakt, punten automatisch te herstellen, maar je moet handmatig uitvoeren voordat je de installatie van twijfelachtige applicaties. (Of beter nog, niet te installeren onbetrouwbare toepassingen!)

Het maken van een herstelpunt handmatig

Voor het maken van een herstelpunt klikt u op Start Programma's Accessories System Tools System Restore, en je krijgt een scherm van de wizard.

image

Klik op 'Een herstelpunt maken' en klik vervolgens op de knop Volgende. Je wordt gebracht naar een scherm waar u in een beschrijving type voor uw herstelpunt. Gebruik iets gedenkwaardigs indien mogelijk.

Zodra uw herstelpunt is gemaakt (dat kan even duren), dan krijg je een bevestiging van het scherm.

Allemaal gedaan het creëren van het herstelpunt!

Herstellen van een herstelpunt

Te herstellen van een eerder gemaakte herstelpunt, opent u Systeemherstel hetzelfde als hierboven, maar deze keer kiezen we "mijn computer herstellen naar een eerder tijdstip." Merk op dat System Restore gaat om uw computer opnieuw opstarten om te herstellen.

Klik op de volgende knop, en je zult zien een kalender met vet data waar er is een herstelpunt. Klik op de datum, en klik vervolgens op een herstelpunt in de rechterkant.

Je krijgt een bevestiging van het scherm de vraag of u dit echt wilt doen. We gaan ervan uit dat er een probleem dat je te herstellen, zo ga je gang.

Uw systeem zal dan opnieuw opstarten en terug van uw computer herstellen naar de vorige configuratie.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen