Mittwoch, 7. März 2012

Back-up opgeslagen netwerk Gebruikersreferenties in Windows Vista

Wanneer u de gebruiker gegevens in te voeren in Internet Explorer, een station naar een externe server, of verbinding maken met een Windows-domein, krijgt u de mogelijkheid om uw wachtwoord op te slaan. Wat je misschien niet realiseren is dat je back-up of het herstel van de lijst van de referenties met behulp van een grotendeels verborgen bedieningspaneel nut.

Open te stellen dit hulpprogramma, type control userpasswords2 in het menu Start zoekvak en druk op enter.

image

Op de resulterende User Accounts scherm, klikt u op het tabblad Geavanceerd en klik vervolgens op de knop Manage Passwords.

U ziet de lijst met uw opgeslagen netwerkreferenties hier. Bijvoorbeeld Ik heb opgeslagen referenties voor alle remote desktop sessies die ik gebruik. (Ik heb geen web geloofsbrieven hier, want ik gebruik Firefox) U kunt klikken op de Add / Edit knoppen als je het gevoel dat het bewerken van de items in de lijst.

Om een ​​backup van de lijst van de gebruiker aanmeldingsreferenties, klikt u op de back-up knop, en een wizard zal verschijnen.

Klik op de knop Bladeren en kies een naam voor het bestand. Zorg ervoor dat het iets onvergetelijk. Nadat u op de knop Volgende zult u worden genomen om een ​​ietwat vreemde scherm.

Dat klopt, moet je Ctrl + Alt + Delete druk om daadwerkelijk back-up van de geloofsbrieven, en u zult worden gevraagd om een ​​wachtwoord om het bestand te beveiligen. Zorg ervoor dat het iets onthouden of anders zult u niet in staat zijn om later te herstellen van de geloofsbrieven.

Wilt u de referenties van uw back-up terugzetten, klikt u op de knop Herstellen, kies het back-upbestand en dan wordt u gevraagd om Ctrl + Alt + Delete opnieuw.

U wordt gevraagd voor hetzelfde wachtwoord u eerder hebt gemaakt, en de referenties worden hersteld.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen