Samstag, 18. Februar 2012

Voeg Internet Explorer-pictogram op Windows XP / Vista Desktop

Ik weet wat je denkt. Kan ik niet gewoon een kortere weg? Natuurlijk kunt u. Maar het gebruik van deze tweak kun je opnieuw de native Internet Explorer-pictogram de manier waarop het wordt gebruikt om in eerdere versies van Windows.

De inheemse icoon geeft u twee voordelen: Ten eerste kunt u met de rechtermuisknop klikken en krijg direct naar de Internet-opties-paneel, en ten tweede het hoeft niet de snelkoppeling pijl.

Update: Dit werkt niet in Windows 7. Zien deze Microsoft KB-artikel voor de antwoorden, maar de korte versie is dat je nodig hebt om alleen maar in plaats daarvan een gewone snelkoppeling.

Handleiding Registry Tweak

Open regedit.exe via het start menu zoek-of vak Uitvoeren en blader vervolgens naar de volgende sleutel:

[HKEY_CURRENT_USER Software Microsoft Windows CurrentVersion Explorer
HideDesktopIcons NewStartPanel]

Zoek de naam van de sleutel "{871C5380-42A0-1069-A2EA-08002B30309D}" aan de rechterkant, en stel de waarde 0. Als de sleutel niet bestaat, maak dan een nieuwe 32-bits DWORD-waarde met dezelfde naam. Voor het verwijderen van het pictogram, kunt u de waarde in plaats daarvan ingesteld op 1.

Merk op dat als u het klassieke Start-menu, moet u deze waarde te creëren onder de ClassicStartMenu toets in plaats van de NewStartPanel sleutel.

Download Registry Hack

Nog eenvoudiger, kunt u gewoon gebruik maken van een van de register bestanden die ik heb voorbereid. Gewoon unzip en dubbelklik op te gaan in het register.

Voeg IE-pictogram aan Desktop

Verwijder de IE-pictogram van Desktop

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen