Samstag, 25. Februar 2012

Hoe maak / bewerken een film met Windows Movie Maker in Windows Vista

In deze tutorial zal ik laten zien hoe je Windows Movie Maker (een zeer video-editing software in Windows Vista) te gebruiken om te bewerken en films maken.

Om te creëren of te bewerken van een film, moet u beschikken over een video-bestand om mee te werken. Laten we aannemen dat u geïmporteerd twee clips van uw video camera en u wilt deze samen te voegen en achtergrond muziek en overgangen toe te voegen.

Open Windows Movie Maker door te klikken op de Start orb - Alle programma's.

Klik op de Import media knop en selecteer de twee film clips die u wilt werken.

pic1.png
Klik met de rechtermuisknop op de clip en selecteer Voeg toe aan tijdlijn - Doe dit voor beide clips.


Nu uw clips worden toegevoegd aan de tijdlijn kunnen we beginnen ze te wijzigen. Note: om de volgorde van de clips op de tijdlijn, klik links op de clip en sleep het wanneer u maar wilt.

Laten we eens wat achtergrond muziek toe te voegen. Klik op Audio of Music in de Import Sectie en selecteer een audio-bestand.


Klik met de rechtermuisknop op de audio-bestand en selecteer "Voeg toe aan tijdlijn '.


Niet wat de audio-bestand wordt toegevoegd aan de tijdlijn, kunnen we te synchroniseren met de twee clips. Om dit te bereiken, de positie van uw muis aan het begin / einde van het audiobestand (twee rode pijlen moet verschijnen) en sleep deze naar de gewenste positie.


Vervolgens laten we een overgang toe te voegen. Overgangen maken de overgang van een clip naar de andere kijken meer esthetisch en professioneel. Klik op de Transitions knop, selecteer een overgang en een voorbeeld weergeven.


Zodra u een overgang die je leuk vindt, links-klik erop en het op de laatste clip in de tijdlijn te slepen. Je moet eindigen met iets soortgelijks in de afbeelding hieronder.


Naast het toevoegen van een achtergrond geluid en een overgang, kun je dit verder en voeg Narrations, Credits en titels en andere coole effecten aan je film.

De laatste stap in het creëren van de film is eigenlijk de publicatie van de film. Klik op de Film publiceren -knop, kies waar je het wilt publiceren en ... je bent klaar!

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen