Samstag, 25. Februar 2012

Hoe te spelen. OGM Video-bestanden in Windows Vista

Dus je hebt een hoop. OGM videobestanden en zij zullen niet worden afgespeeld in Windows Vista ... ontspannen, je hoeft alleen maar de juiste codecs installeren om ze af te spelen in Windows Media Player.

Dit is waar de Combined Community Codec Pack komt in beeld. Het enige wat u hoeft te doen is downloaden en te installeren, hoewel voor de beste resultaten die u zou willen lezen.

Start de setup-proces, en je moet bij ons aan het "Select Components" dialoog.

Hier is waar u het vinkje Windows Media 9, evenals verwijder de selectievakjes voor de twee posten in "Players". We proberen om dit te spelen onder WMP11, afterall.

Hit volgende, en je komt bij een scherm waar u kunt kiezen voor de bestandstypen die u wilt de Haali Media Splitter gebruiken. Dit is het onderdeel dat daadwerkelijk zal helpen bij het afspelen van uw OGM bestanden.

Alleen het installeren van het codec pack niet ingesteld OGM bestanden naar Windows Media Player wel. U moet dubbelklikken op je video bestand, selecteert u op te halen uit een lijst van geïnstalleerde programma's en selecteer vervolgens Windows Media Player in de lijst. Zorg ervoor dat u de mogelijkheid om altijd te spelen in WMP gecontroleerd.

En daar zijn we dan ... OGM bestanden te spelen in Windows Media Player.

Download Combined Community Codec Pack

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen