Samstag, 25. Februar 2012

Wijzig de standaard kleurenschema in Office 2007

De Microsoft Office 2007 kleurenschema past zeker in Windows Vista, maar gelukkig voor degenen onder ons gelukkig met zoveel licht blauw, de kleur schema kan worden gewijzigd.

Deze tip werkt het hetzelfde, of u Access, Word, Excel of PowerPoint gebruikt - als u de kleur te veranderen in een, verandert de kleur in alle Microsoft Office-toepassingen. Omdat de stappen zijn hetzelfde zullen wij Word gebruikt als het voorbeeld.

Klik op de Microsoft Office-knop en klik vervolgens op Opties voor Word.

Klik op Populair en en vervolgens op de "Color Scheme" drop te gebruiken pijl omlaag om te kiezen tussen Blauw, Zilver of Zwart klik op OK.

Hiervoor heb ik gekozen voor zwart, kun je kiezen welke kleur uw voorkeur (zilver ziet er goed uit). Nu als het openen van Access, Word, Excel of PowerPoint de kleur zal ook worden gewijzigd. Maar hoe zit het met Outlook? Blijven lezen!

Vreemd genoeg moet je een nieuwe e-mail in Outlook 2007 te openen om de Microsoft Office-knop te zien. Als je eenmaal daar bent, dan kunt u klikken op "Editor Options", en volg dezelfde stappen als hierboven.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen