Samstag, 25. Februar 2012

Fix "Wachtwoord vereist" Fout bij gebruik van Unrar in Ubuntu

Als je hebt geprobeerd om de ingebouwde "Extract Here"-functionaliteit in File Ubuntu's Roller om ofwel een uittreksel of een multi-part zip of rar-bestand en eindigde met een "vereist Password" fout, dan kun je gewoon aannemen gebruik de bestanden zijn beveiligd met een wachtwoord terwijl ze in feite niet zijn.

Het blijkt dat deze foutmelding verschijnt voor een van de twee other reasons:

  • De bestanden krijgen de verkeerde naam of een bestand ontbreekt. Vergeet niet dat Linux is hoofdlettergevoelig en alle bestanden in de reeks moet op dezelfde manier worden genoemd.
  • Een van de bestanden is beschadigd en moet misschien worden hersteld met behulp van GPar2, als je de bijpassende PAR bestanden.

Hier is de irritante foutmelding.

Als je ook nog de bijbehorende PAR-set herstel-bestanden, wat u wilt doen is het installeren van GPar2 behulp van het / Remove Applications, of door gewoon te typen het volgende commando in een terminal prompt:

sudo apt-get install gpar2

Dan kun je gewoon openen op een van de. Par2 files en klik op de knop Repair, die een vrij lange tijd in beslag zal nemen, maar moet u toestaan ​​om uit te pakken zonder fouten.

Meer informatie over de PAR-of Parchive bestanden is te vinden op Wikipedia, natuurlijk:

http://goo.gl/HvXEw

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen