Freitag, 24. Februar 2012

Maak Windows Media Player automatisch openen in Mini Player Mode

Windows Media Player heeft een interessante optie die laat je bestanden te openen in de Mini Player mode in plaats van de volledige speler venster. Dit is vooral handig voor het openen van muziek bestanden waar je echt niet nodig de full-size venster.

Om deze optie, ga naar de pagina Opties (gekoppeld uit de Now Playing knop) en kijk naar het eerste tabblad, die moet worden "Player".

Zie je een tekstvak met de titel "Start de mini Player voor bestandsnamen die deze tekst bevatten". De standaard waarde in dit veld is "voiceatt.wav", duidelijk ontworpen om de mini-modus voor voicemail attachments gebruik.

Als u alle mp3-bestanden te openen te maken in de mini-speler, mp3 typ in het venster.:

Of als je al je muziek opgeslagen op een enkele schijf, zoals ik dat doe, typt u de stationsletter, of zelfs de map pad naar uw muziekcollectie:

Als u wilt dat elk bestand dat u wilt altijd open in de mini-speler, typ je gewoon een dubbele punt: teken in het veld. Dit niet zo goed werken voor video's, maar ...

Als u nu dubbelklikt op een bestand in Windows Verkenner, wordt het geopend in de mini-speler standaard. Op naar de screenshots!

Windows Media Player 11 op XP (Mini-modus)

Windows Media Player 11 op Vista (Mini-modus)

De Vista-versie is zeker koel met de transparantie, maar ik bijna zoals de XP-versie beter.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen