Donnerstag, 23. Februar 2012

Hoe een CSV-bestand met een kolom met een toonaangevende 0 in Excel importeren

Microsoft Excel zal automatisch converteren data kolommen in het formaat dat het denkt dat het beste bij de opening van comma-separated data bestanden. Voor degenen onder ons die niet willen onze gegevens veranderd, kunnen we dat gedrag veranderen.

U heeft een CSV-bestand waarschijnlijk geëxporteerd vanuit andere toepassing of aan u door andere mensen. Je zou willen om het te openen in Excel omdat je weet dat het heel goed. Het CSV-bestand ziet er als volgt uit (als u het bestand in notepad.exe open):

Het bestand bevat kolommen: ProductModelID, Naam, SpecialID, en ModifiedDate. De kolom met de gegevens SpeicalID met toonaangevende 0 en het is gespecialiseerd code, zodat je zou willen om de leidende 0s in Excel te houden. Aangezien het een CSV-bestand is, standaard, te zien in uw Windows Verkenner als een Excel-bestand:

Dus u dubbelklikt op het bestand en open het bestand in Excel als zodanig:

Je kunt zien dat standaard in Excel ontdaan van de toonaangevende 0s in kolom 3 "SpecialID ^ A?. Je opgevoed Excel-toepassing en probeerde bestand gebruiken / om het bestand handmatig openen Open en dat doesn ~ Ac ^ A ^ Op het werk of . Hoe kan ik dit oplossen?

De truc is om het bestand te hernoemen met. TXT extensie brengen dan het bestand in Excel. Dus eerst brengen ~ Ac ^ A ^ AMy Computer ~ Ac ^ A? en ga de map waar het bestand zich bevindt.

^ A ^ A ^ A

Nu, als je don ~ Ac ^ A ^ Op zie het bestand extensie. CSV (Windows heeft deze optie standaard uitgeschakeld), dan deze stap te volgen, zodat de bestandsextensie ~ Ac ^ A ^ A Selecteer in het menu ~ Ac ^ A ^ ATools ~ Ac ^ A? / ~ Ac ^ A? Mapopties ~ Ac ^ A? selecteer vervolgens de ~ Ac ^ A ^ aview ~ Ac ^ A? tab, vink het item ~ Ac ^ A ^ AHide Extensies voor bekende bestandstypen ~ Ac ^ A? zoals de foto hieronder:

^ Een

Dan moet u ziet de extensie als zodanig:

^ Een

Klik met rechts op het bestand en selecteer naam om het bestand te hernoemen te worden ~ Ac ^ A ^ AProductInfo.txt ~ Ac ^ A?

^ Een

Let op het pictogram verandert om gewone tekst file icon ook. Geen open up Excel en gebruik ~ Ac ^ A ^ AFile ~ Ac ^ A? / ~ Ac ^ A? Open ~ Ac ^ A? opdracht om het bestand te brengen in Excel. Wanneer u dit doet, verschijnt er een dialoogvenster verschijnen zoals:

^ Een

Zorg ervoor dat de ~ Ac ^ A ^ ADelimited ~ Ac ^ A? keuzerondje is geselecteerd en klik op ~ Ac ^ A ^ ANEXT ~ Ac ^ A? om door te gaan. Op het volgende scherm, schakelt u het selectievakje ~ Ac ^ A ^ AComma ~ Ac ^ A? en schakel alle andere selecties.

^ Een

Klik op de ~ Ac ^ A ^ ANEXT ~ Ac ^ A? om door te gaan naar het volgende scherm. In dit scherm moet u klikken op de ~ Ac ^ A ^ ASpecialID ~ Ac ^ A? kolom en selecteer de ~ Ac ^ A ^ AText ~ Ac ^ A? radioknop uit de ~ Ac ^ A ^ AColumn dataformaat ~ Ac ^ A? sectie.

^ Een

Klik op de ~ Ac ^ A ^ AFinish ~ Ac ^ A? dan ben je klaar.

^ Een

U kunt zien dat nu de kolom ~ Ac ^ A ^ ASpecialID ~ Ac ^ A? is gebracht als een tekst kolom en alle belangrijke 0 worden bewaard.

Deze methode kan worden toegepast op elke bijzondere omstandigheid voor het aanbrengen van een CSV-bestand in Excel ook andere bestanden met scheidingstekens. Met de mogelijkheid van het specificeren van het gegevenstype voor elke kolom in de data importeren proces dat u in veel betere controle op uw uiteindelijke resultaat.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen