Sonntag, 19. Februar 2012

Automatiseer Het invullen van WordPress Reactie Fields

Een van de meer vervelende dingen over het bezoeken van blogs is dat in te vullen al het commentaar velden. Ze zijn hetzelfde op elke blog (inclusief deze). Natuurlijk kun je op de pijl-omlaag-toets ingedrukt en Firefox kan onthouden wat je voor het laatst getypt, maar het is nog steeds moeilijk, vooral als een blogger wanneer u een heleboel reacties achterlaten.

Een veel eenvoudigere manier is om een ​​applicatie te gebruiken om de velden invullen voor je. Ik heb gekozen voor de Texter toepassing, net omdat het de nieuwste software die ik heb gespeeld met.

Download en installeer de software, en ga door de tutorial op de download pagina. Als je eenmaal hebt geïnstalleerd, druk op Ctrl + Shift + H om het dialoogvenster Add new hotstring, en de volgende in te voeren, en zorg ervoor dat de dropdown op "Script", of anders zal het geen vervanging van de {Tab} met een werkelijke Tab-toets.

My Name{Tab}my@email.com{Tab}http://www.mysite.com{Tab}My Message Here

U wilt geven het een unieke hotstring, iets dat je niet moet gebruiken in andere toepassingen. Ik koos voor WP1.

Dus nu typ in WP1 in het veld opmerkingen in doos:

Druk op de tab-toets, en je zou het moeten zien auto-fill in de velden, en plaats de cursor in het opmerkingenveld, zodat u kunt een persoonlijke reactie te schrijven.

Deze tool is ongelooflijk nuttig.

Get Texter (tekst vervanging tool voor Windows)

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen