Freitag, 24. Februar 2012

Quick Tip: Sla vensters en tabbladen voor het opnieuw Firefox

Het opnieuw starten van Firefox is altijd moeilijk voor die van ons met tientallen tabs open, omdat je niet wilt alle open tabbladen te verliezen, maar u misschien niet wilt ze bladwijzer allemaal niet.

Gelukkig zijn er een aantal mogelijkheden om dit op te lossen:

  1. Gebruik maken van de Herstart Firefox-extensie.
  2. Zet Firefox om alle vensters en tabbladen, elke tijd te besparen.
  3. Stel Tab Mix Plus aan alle vensters en tabbladen op te slaan (als u gebruik maakt van de Tab Mix Plus sessies in plaats van de inheemse Firefox een.)

Gebruik maken van de Herstart Firefox-extensie

Eerst moet je downloaden en de extensie te installeren vanaf Mozilla Add-ons. Dan kijk maar eens op het bestand menu, en je moet een glanzende nieuwe menu-item te zien. Dit zal herstart Firefox en houdt al je tabbladen precies waar je was gebleven.

U kunt ook gebruik maken van de toolbar-knop als je echt wilt, maar dat neemt te veel ruimte voor mij.

Zet Firefox om alle vensters en tabbladen, elke tijd te besparen

U kunt configureren Firefox om uw huidige plaats altijd besparen door gewoon naar Options, en dan het veranderen van de dropdown naar "mijn vensters en tabbladen tonen van de vorige keer".

Wanneer u de browser sluit, zal deze automatisch weer terug te gaan waar u gebleven was. Merk op dat dit maakt de homepage instelling enigszins irrelevant.

Stel Tab Mix Plus aan alle vensters en tabbladen op te slaan

Dit geldt alleen als u gebruik maakt van de Tab Mix Plus sessie manager. Als u open Tab Mix Plus Options, kunt u "Als browser wordt gestart" naar "Restore".

Je zou ook willen crash herstel mogelijk ... maar ik zou raden het gebruik van Firefox's ingebouwde sessie in plaats daarvan te herstellen, als het lijkt beter te werken voor mij.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen