Samstag, 25. Februar 2012

Hoe kan ik een DirectX Diagnostic Run op XP

Als u zich bezig met video game performance, of je probeert om enkele problemen met een 3D-applicatie herstellen, kunt u DirectX 9 op XP draait op maximale efficiëntie te garanderen door het uitvoeren van een diagnostische.

Om te beginnen de diagnostische, klikt u op Start Uitvoeren en typ in "dxdiag" en klik op OK.

Als dit de eerste keer dat je het uitvoeren van deze diagnose Windows zal u vragen om toestemming om te controleren op WHQL Digitale handtekeningen. Klik op Ja om dit.

U krijgt dan de DirectX Diagnostic Tool. De standaard tabblad System worden, waar het somt de algemene informatie over uw systeem en vooral welke versie van DirectX die u momenteel hebt geïnstalleerd.

Het tabblad DirectX-bestanden zal u tonen als een kritieke bestanden ontbreken. Controleer de sectie Opmerkingen voor een aanbeveling inzake de vaststelling van het probleem.

Het tabblad Display is waarschijnlijk de belangrijkste. U kunt hier lopen wat tests om te controleren of DirectX correct wordt uitgevoerd.

Na het uitvoeren van elke test ontvangt u een bevestiging doos zoals deze. Gewoon antwoorden op de vragen als u het uitvoeren van de testen en deze tool zal u direct aan het krijgen van een optimaal resultaat van uw hardware.

Er zijn zelfs gaaf geluid diagnostiek die u kunt uitvoeren met behulp van een eenvoudige wizard.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen