Samstag, 25. Februar 2012

Analyse en herstel toepassingen van Microsoft Office 2007

Hoe vaak heb je had een Microsoft Office-toepassing crasht of lock-up van uw systeem? De ergste boosdoeners lijken Outlook en Access voor mij.

Op mijn werk zijn we met Office 2003 en bij een crash of probleem optreedt betekent dit dat het verspillen van tijd op jacht naar het probleem, het doen van een reparatie-installatie, of het doen van een volledige verwijdering / opnieuw installeren van de office suite.

Windows Office 2007 heeft een nieuwe functie (die vervangt sporen en te herstellen), waarmee u te diagnosticeren en te repareren problemen wanneer ze zich voordoen in uw dagelijkse taken. De diagnostische hulpprogramma controleert het Windows-systeem logboek, harde schijf, geheugen, de compatibiliteit van toepassingen, bijgewerkt service packs, en de Self-Monitoring, Analysis and Reporting Technology (SMART) als je harde schijf ondersteunt. Ik weet dat het klinkt als veel, maar laat me laten zien hoe eenvoudig dit is te lopen.

Start Programs Microsoft Office Microsoft Office Tools Microsoft Office Diagnostische gegevens

De Microsoft Office Diagnostische splash scherm wordt geopend. Klik op Doorgaan.

Vervolgens wordt je gepresenteerd met de Start Diagnostics scherm toont u wat er moet worden gecontroleerd en de status van elke diagnose. Als u klaar bent klikt u op Uitvoeren Diagnostics.

Terwijl de Diagnostics uit te voeren kunt u de status balken te zien als elke test is voltooid. Als het verder compleet te raken.

U krijgt een beperkt detail van wat werd vastgesteld. In dit voorbeeld zijn alle vijf diagnostische tests liep en een probleem werd geïdentificeerd en opgelost. Als u goed met die net dicht uit en je bent klaar. Wilt u meer informatie klikt u op "Gedetailleerde resultaten" te krijgen.

Wanneer u goed kijken naar de gedetailleerde informatie in dit voorbeeld kun je zien dat er een probleem was met de installatie en deze tool automatisch fixed it.

Helaas voor een beheerder of power user dit programma "as is" geeft geen specifieke resultaten (moet je meer graven te doen). Maar als je in een haast en hebben uw applicaties up and running om uw werk Microsoft Office Diagnostische afwerking werkt geweldig!

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen