Samstag, 25. Februar 2012

Maximaliseren door de Space "Auto-verbergen" het lint in Office 2007

Het lint in Microsoft Office 2007 zit vol met mogelijkheden die het gemakkelijker maken om te navigeren door opties, maar het neemt veel ruimte in beslag. Als je denkt dat het lint is te groot, kun je het in een pseudo "auto-hide" mode en hebben nog steeds alle functionaliteit, maar met een veel kleinere footprint.

Om het lint in de geminimaliseerde modus, gewoon met de rechtermuisknop op een open gebied op het lint en kies Het lint minimaliseren.

Hier is hoe je Word-document scherm ziet er zonder het lint ... veel schoner!

Met het lint verborgen kunt u nog steeds trekken de menu's door te klikken op een tab die betrekking heeft op een type activiteit. Het lint wordt automatisch verbergen zodra je beweegt je muis weg van het.

Je zou kunnen merken van de kleine werkbalk onder het lint, dat bekend staat als de werkbalk Snelle toegang. U kunt toevoegen of alle items te verwijderen om dit menu, en je kunt er ook voor kiezen om het te zien in de titelbalk boven het lint om nog meer ruimte te besparen. Klik met de rechtermuisknop en kies 'Toon werkbalk Snelle toegang boven het lint "

Hier is wat mijn Outlook-berichtvenster ziet eruit als met alles tot een minimum beperkt zo veel mogelijk.

Je kunt ook items toevoegen aan de werkbalk Snelle toegang die je wilt zijn te allen tijde toegankelijk door te klikken op de kleine drop-down pijl. "Meer Commando's" aan de onderkant van dit menu kunt u vrijwel alles toe te wijzen aan de werkbalk.

Deze instellingen zijn specifiek voor de toepassing die u zet ze in, dus je kunt het lint automatisch verborgen in Word maar niet in PowerPoint.

Misschien heb je gemerkt alle verschillende kleuren van de ramen in de screenshots hierboven ... U kunt het kleurenschema voor Office easily.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen