Freitag, 24. Februar 2012

Opslaan en Restore Uw Microsoft Office-instellingen

Hoe vaak heb je gemigreerd naar een nieuwe computer en verloor alle kleine instellingen in Word of Excel dat je eindelijk perfect tweaked?

Het goede nieuws is dat u eenvoudig kunt opslaan en herstellen van uw Microsoft Office-instellingen en zelfs overbrengen naar een andere computer.

Voor het openen van de wizard, ga naar Programs Microsoft Office Microsoft Office Tools Microsoft Office 2003 Start wizard Mijn instellingen opslaan.

Controleer Sla de instellingen van deze computer en klik op volgende.

In dit venster bepalen waar u de instellingen op te slaan door te typen in de directe weg of surfen naar de locatie. Windows slaat al uw instellingen naar een enkel bestand. Onthoud waar u dit bestand opslaan voor als u uw instellingen wilt herstellen. Klik op Voltooien.

Hoewel Windows verzamelt al uw Office-instellingen de voortgangsbalk verschijnt.

Zodra de backup is voltooid krijg je het na verificatie scherm. Als alles er goed uitziet op Afsluiten.

Als u migreren naar een nieuwe machine, zou het een goed idee om het bestand op te slaan op een flash drive, of ergens gemakkelijk bereikbaar vanaf de nieuwe computer.

Voor het herstellen van de instellingen die u gaat naar uw nieuwe computer (die al had moeten Office hebt geïnstalleerd), open de dezelfde wizard en selecteer 'herstellen eerder opgeslagen instellingen om deze machine ". Dit is waarom het een goed idee om te schrijven waarin u de instellingen als op een netwerk.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen