Sonntag, 19. Februar 2012

Terug te brengen Misplaced Off-Screen van Windows op uw desktop (toetsenbord Trick)

Als je ooit hebt aangesloten op je laptop naar een secundaire monitor en vervolgens losgekoppeld, zonder te onthouden om de vensters terug te gaan naar de primaire bureaublad, heb je waarschijnlijk encounted dit probleem:

De applicatie draait. Je kunt het zien in de taakbalk, maar je kunt niet zien op het scherm, omdat het nog steeds denkt dat het actief is op de secundaire monitor. Je probeert en het gebruik van rechts-klik, Move, maar dat niet doet niets, en het raam nergens bewegen. Je uiteindelijk opnieuw op te starten en vloeken Microsoft.

Er is een simpele truc om dit te omzeilen. Zorg eerst dat je alt-tab om het venster, of klikte er eenmaal op om het in beeld te brengen. Klik met de rechtermuisknop op de taakbalk en kies Verplaatsen

Op dit punt zou je merken dat je cursor verandert in het "Move" cursor, maar u kunt nog steeds niet bewegen niets.

Gewoon op een van de pijltoetsen (Links, Rechts, Onder, Boven), beweegt u de muis, en het raam zou moeten magisch "pop" terug op het scherm.

Opmerking: Voor het toetsenbord savvy mensen, kun je gewoon alt-tab om het venster, gebruik Alt + Space, vervolgens op M, dan toets Pijl, en dan beweeg je muis.

Dit zou moeten werken op elke versie van Windows. Het is echt verbazingwekkend hoeveel mensen zich niet bewust zijn van dit kleine truc.

Update: Let op dat u ook met de rechtermuisknop op de taakbalk en kies voor Cascade de geopende vensters, die vaak zal helpen om de ramen weer op het scherm.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen