Mittwoch, 22. Februar 2012

Verwijder de PartyPoker (of andere zaken) van de Internet Explorer naar het menu

Mijn vriend maakte de grote fout van het downloaden van PartyPoker op een laptop van het werk - zelfs nadat hij verwijderd is, het menu-item nog opdagen. Hij maakte zich zorgen over het krijgen van gevangen door de IT-mensen, dus hij vroeg me hoe zich te ontdoen van.

Het lijkt alsof elke waardeloze toepassing daar voelt de behoefte om in het menu Extra teisteren in Internet Explorer met ongewenste items en het verwijderen van de applicatie bijna nooit verwijdert het menu-item.

Om zich te ontdoen van dit item, en mogelijk alle anderen in de lijst, zullen we moeten wagen in het register. Open de Register-editor door het intikken regedit in het vak Uitvoeren.

Blader naar de volgende sleutel:

HKEY_LOCAL_MACHINE SOFTWARE Microsoft Internet Explorer Extensions

Onder deze sleutel vindt u een heleboel van de subsleutels te zien met heel lange namen. Klik op elke een van hen, en als je kijkt in het rechter venster ziet u de menu tekst te zien van de overtredende menu-item. Zo kunt u zien in deze screenshot dat ik de sleutel die de PartyPoker menu-item bevat geselecteerd.

Klik met de rechtermuisknop en Verwijder de toetsen die u niet wilt verschijnen. Start Internet Explorer, en het menu-item moet worden gegaan.

Deze tip zou moeten werken voor zowel IE6 of IE7.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen