Samstag, 25. Februar 2012

Maak Firefox Built-In Search Box Experimental Search Google's sleutels te gebruiken

Google heeft zojuist een nieuw experimentele zoeken waarmee het navigeren door de zoekresultaten met behulp van dezelfde sneltoetsen als Gmail en Google Reader. Het probleem is dat Firefox de standaard zoekbox niet standaard aan.

Bekijk de sneltoets goedheid ... gebruik van J en K voor de volgende / vorige resultaten, O openen en / om terug te gaan naar het zoekvak (zeer koel voor als je niets vinden met de eerste zoekopdracht)

Ik weet zeker dat Google of iemand anders uiteindelijk zal een zoekopdracht plugin die dit standaard mogelijk vrij te geven.

Update: Met dank aan Gina @ Lifehacker, Kunt u de plug-in goedheid, zonder handmatig te wijzigen niets. Mijn techniek werkt nog steeds, maar het is waarschijnlijk makkelijker te gebruiken Gina's plugin.

Als u nog steeds handmatig wilt doen, ga naar uw Firefox-installatie directory, en open de map searchplugins.

In wezen alles wat we gaan doen is het toevoegen van de vetgedrukte regel toe aan het google.xml bestand, dat u kunt download hierOf bewerken het zelf.

- Geknipt voor de lengte -


Zorg ervoor dat u een reservekopie van het bestaande bestand voordat u het vervangen door deze, opnieuw Firefox als u klaar bent.

Je kunt zien dat de zoeksuggesties nog steeds werken, maar nu zul je worden verzonden naar de experimentele zoektocht plaats van de reguliere een.

Met dank aan Lifehacker voor het verwijzen naar deze.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen