Sonntag, 19. Februar 2012

Gebruik Windows Vista Betrouwbaarheidscontrole voor crashes oplossen

Als u eigenaar van een computer met Windows, hebt u waarschijnlijk geklaagd over dingen crashen op uw computer. Windows Vista bevat een Reliability Monitor hulpprogramma waarmee u bijhoudt van alle tijden dat er iets neerstortte.

Om naar dit scherm, dan hoeft u alleen maar om prestaties en betrouwbaarheid Monitor te openen in de beheerprogramma's sectie (of typ gewoon perf in het start menu zoekvak, en het zal verschijnen)

Als je eenmaal daar bent, klik je op Betrouwbaarheidscontrole in het linker menu boom, en je zult worden begroet met dit scherm:

U kunt bijhouden hoe stabiel uw computer is, gebaseerd op het aantal ongevallen, en u kunt een groot aantal data te selecteren om een ​​mooie grafiek, zoals u hierboven ziet, die informatie over diverse systeemstoringen omvat, evenals installeert en verwijdert van te krijgen software.

Om te illustreren hoe dit kan worden gebruikt voor het oplossen van problemen, laten we een voorbeeld geven:

Uw computer is crashen voor minstens een paar weken nu, maar u niet zeker weet wat je gedaan hebt om het te starten crashen. Je gaat naar de Reliability Monitor en ontdekken dat er geen crashes vóór 2 weken geleden, en de dag voor de crashes begon, de installatie van sommige shareware software. Nu we weten dat de shareware software is wat waarschijnlijk de applicatie crashes veroorzaakt, en we kunnen alleen maar verwijderen dat.

Opmerking: De System Restore functie is zeer nuttig, en het is de moeite waard om gebruikt als je prutsen met Windows Vista. De meeste installaties van de software automatisch een herstelpunt, maar als je sleutelen aan het register of andere systeem instellingen, wilt u misschien een herstelpunt eerste set.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen