Samstag, 3. März 2012

Tijdelijk uit te schakelen Automatic Reboot Windows Update in Win7 of Vista

Dus je bent in het midden van het doen van iets belangrijks op de computer wanneer de "computer opnieuw opstarten om de installatie voltooien belangrijke updates" dialoog komt, en vraagt ​​u om uw computer opnieuw opstarten.

image

Natuurlijk kun je uitstellen tot 4 uur, maar dan het dialoogvenster gewoon weer komen. Als je het downloaden van een aantal belangrijke bestanden die u misschien niet wilt dat de computer automatisch opnieuw opstarten.

De snelle manier om de herstart uit te schakelen voor de huidige sessie is om de Windows Update-service niet meer vertoond. U kunt dit doen door het openen van een administratief mode command prompt.

Type cmd in het start menu zoekvak, en gebruik Ctrl + Shift + Enter om te openen in administratieve modus. Je zou ook met de rechtermuisknop op het item in het menu en kies Uitvoeren als Administrator.

Eenmaal op de prompt, typ het volgende in:

net stop "Windows Update"

Maak je geen zorgen, zal de dienst beginnen direct een back-up wanneer je herstart je computer, maar je tenminste niet te maken hebben met de herstart dialoogvenster.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen