Sonntag, 4. März 2012

Schakel Flip3D in Windows Vista of Windows 7

Flip3D is zo'n beetje de meest nutteloze feature in Windows Vista (en 7). Het is langzamer dan Alt + Tab en vrijwel volledig waardeloos in alle opzichten. Je zou veel beter af met een van de Expose-klonen die er zijn (Switcher, MyExpose, Smartflip, etc) of u kunt deze functie volledig uitschakelen met een simpele registry patch.

Opmerking: Voor degenen onder u zich niet bewust van wat het is, kunt u Win + Tab om te brengen Flip3D om te zien wat de ophef over gaat. Het ziet er als volgt uit:

Windows Vista Flip 3D

Uit te schakelen Flip 3D

Pak het zip-bestand op uw harde schijf en vervolgens dubbelklikt u op DisableFlip3D.reg om de informatie in te voeren in het register.

Vervolgens moet u een Administrator-modus opdrachtregel openen door met de rechtermuisknop te klikken op de opdrachtprompt en het selecteren van Uitvoeren als Administrator. Run deze commando's, die de desktop window manager service opnieuw te starten.

net stop uxsms

net start uxsms

Re-Enable Flip 3D

Pak het zip-bestand op uw harde schijf en vervolgens dubbelklikt u op EnableFlip3D.reg om de informatie in te voeren in het register.

Volg bovenstaande stappen om de Desktop Window Manager-service opnieuw te starten.

Download EnableDisableFlip3D.zip

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen