Samstag, 7. Juli 2012

Toetsenbord Ninja: Maak een sneltoets wilt overschakelen naar de Open Outlook-venster

Heb je je ooit afgevraagd hoe vaak per dag je e-mail checken? Voor velen van ons, het is veel te vaak ... en als elke keer moet je klikken op een klein pictogram in de tray, of de Outlook-knop in de taakbalk te vinden, kan het een beetje vervelend. In plaats van dat, wat ik doe is wijs een sneltoets om te schakelen naar mijn al geopend Outlook-venster.

Dit is vooral handig voor diegenen onder ons die ten minste 37 vensters te openen op een bepaald punt hebben ... alt-tab is gewoon inefficiënt op dat punt.

Het creëren van de Sneltoets voor de sneltoets

Om de sneltoets toewijzen, moet u eerst een nieuwe snelkoppeling in het start menu (of desktop), omdat de een in het Start-menu niet de juiste opties en de een zijn in de snelle lancering zal niet kunt u een sneltoets toewijzen.

Toe te voegen een in het start menu, klik met de rechtermuisknop op de knop Start en kies "Open" in het menu:

image

Blader naar beneden in de map Programma's (of verder als u wilt), en dan hier een nieuwe snelkoppeling naar Outlook (de makkelijkste manier is om gewoon met de rechtermuisknop op sleep de een van de snelle lancering)

Open nu de eigenschappen, en zorg ervoor dat het einde van de Target lijn de / recycle-optie (het moet als je gekopieerd die van de Quick Launch balk) heeft. Dit is de magie schakelaar die weer open je Outlook-venster, in plaats van het openen van een nieuw exemplaar van Outlook.

Ga je gang en hier wijs uw hotkey in het Sneltoets box. Zodra u op de knop OK klikt u op de sneltoets actief moet zijn. Opmerking: Je zou kunnen hebben gemaakt deze snelkoppeling op het bureaublad als je had gewild.

Maak Outlook Verbergen indien geminimaliseerd

U kunt gemakkelijk Outlook 2007 naar het systeemvak minimaliseren door met de rechtermuisknop te klikken op het pictogram en te kiezen voor "Verbergen indien geminimaliseerd". Ik weet niet zeker of deze optie bestaat in vorige versies of niet.

Ik vind dat als je eenmaal wennen aan het gebruik een sneltoets om te schakelen naar Outlook, je niet willen leven zonder.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen