Mittwoch, 11. Juli 2012

Houd een oogje op Webmail met POP Peeper

Het hebben van een locatie voor al uw e-mailaccounts controleren via uw desktop is altijd een goede zaak. Er zijn veel e-managers om uit te kiezen zoals Outlook en Thunderbird. In staat zijn om uw e-mail van webmail accounts vereist soms extra kosten zoals bij Yahoo Plus. Spreken van Yahoo, The Geek heeft een grote tutorial over het controleren van uw Yahoo e-mail in Thunderbird met behulp van YPOPs!

Een ander programma om tabs op uw Yahoo en andere webmail-accounts te houden is POP Peeper. POP Peeper werkt met POP3, IMAP (waaronder Gmail, AOL, AIM, Netscape, FastMail), SMTP, GMail, HotmailMSNLiveMail, Yahoo, Mail.com, MyWay, Excite, Lycos.com, RediffMail, Juno, en NetZero.

1

Pop Peeper is een frisse en unieke manier om je mail te checken via de desktop. Het belangrijkste doel is om te zitten in je taakbalk en u op de hoogte van e-mailberichten, maar het is bijna een volledig functionele e-mail client tot zichzelf. POP Peeper kan ook worden uitgevoerd als een draagbare applicatie die kan worden beveiligd met een wachtwoord. De installatie is zeer eenvoudig als een Wizard start voor eenvoudige setup.

Navigeren door de wizard is zeer eenvoudig, voert u een om zo veel e-mailaccounts als u wilt. Inclusief een optie voor het automatisch importeren van uw accounts.

Er zijn ook heel leuke achtergronden voor nieuwe e-mailberichten zoals deze iphone kennisgeving. Net als de meeste email clients u in staat bent te installeren en hoe vaak e-mail accounts worden gecontroleerd kiezen, opgericht regels voor bepaalde berichten, en een handige adresboek te openen.

Zorg ervoor dat en hebben automatische updates controleren, want er zijn nieuwe verbeteringen gebeurt in een snel tempo.

Ik heb gemerkt dat dit een zeer nuttige toepassing zijn. Hoewel ik zie het niet vervangen van Thunderbird voor mij in de nabije toekomst, is er zeker een aantal veelbelovende dingen gebeuren met POP Peeper.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen