Mittwoch, 11. Juli 2012

Hoe te Gedeelde documenten icoon Verwijderen uit Mijn Computer in Windows XP

Heb je je ooit afgevraagd hoe je "Gedeelde documenten" te verwijderen uit het venster Deze computer in Windows XP? Als u geen gebruik die functie, lijkt het nogal dom om het te hebben verspilling van ruimte op het scherm wanneer alles wat je echt wilt doen is het openen van uw harde schijf of flash drive.

We kunnen de gedeelde documenten icoon gemakkelijk uit te schakelen met behulp van een registry hack of via TweakUI, het enige probleem is dat het ook de gewone gebruiker documenten te verwijderen uit de map en ...

image

Zodra de instelling wordt toegepast, zal je niet meer zien of document map:

Als u goed met die, lees dan verder.

Handleiding Registry Hack

Open regedit.exe via het menu Start vak Uitvoeren en blader vervolgens naar het volgende pad, waardoor de toetsen als ze niet bestaan.

HKEY_CURRENT_USER Software Microsoft Windows CurrentVersion Policies Explorer

Aan de rechterkant, maak een nieuwe DWORD-waarde met de volgende waarden:

  • Naam: NoSharedDocuments
  • Waarde: 1

Je moet uitloggen en weer op voor de instellingen door te voeren.

De Easy-methode

In plaats van lastig te vallen met het register, dan kunt u gewoon gebruik maken van Microsoft's Tweak UI utility ... klik op "My Computer" op het linker paneel, en dan vinkje "bestanden opgeslagen op deze computer" vanaf de rechterkant, en klik op Toepassen.

Dat is zo'n beetje alles wat er is om het.

Opmerking: Als u XP Professional, kunt u ook gebruik maken van de Groepsbeleid-editor ... de instelling is te vinden onder Gebruikersconfiguratie Beheersjablonen Windows-onderdelen Windows Verkenner, en het heet 'Gedeelde documenten Verwijderen uit My Computer "

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen