Dienstag, 5. Juni 2012

Volledig uitschakelen van de System Tray van Windows 7 / Vista / XP

Als u het type persoon dat nooit alle toepassingen gebruikt in het systeemvak, kunt u geïnteresseerd zijn in dit register hack uit te schakelen volledig. Ik kan me niet voorstellen dat het gebruik van mijn eigen systeem op deze manier, maar we zijn allemaal over het verstrekken van informatie.

Merk op dat deze tip zou moeten werken in alle versies van Windows.

Merk op dat je ook kan dit gebruik in omgekeerde ... Als uw systeemvak is uitgeschakeld en je weet niet waarom, moet u controleren deze registersleutel.

image

U kunt zelfs verwijderen van de klok als je wilt, door rechts te klikken op de taakbalk en kies Eigenschappen. Het is op het tabblad Systeemvak.

Handleiding Registry Hack

Open regedit.exe via het start menu zoek-of vak Uitvoeren, en navigeer naar de volgende sleutel (Maak als het niet bestaat):

HKEY_CURRENT_USER Software Microsoft Windows CurrentVersion Policies Explorer

Maak een nieuwe 32-bits DWORD-waarde in het rechter paneel met deze waarden:

  • Naam: NoTrayItemsDisplay
  • Waarde: 1

Je moet uitloggen en weer aan om dit te activeren. Voor het verwijderen van de hack, verwijder de sleutel, of verander de waarde naar 0.

Merk op dat het uitschakelen van de system tray niet daadwerkelijk system tray apps te voorkomen wordt uitgevoerd, het is gewoon verbergt hen. Je moet nog steeds uit te schakelen alle toepassingen die niet nodig zijn.

Update: Merk op dat dezelfde registersleutel kan bestaan ​​in meer dan een locatie, dus als u probeert om deze hack te keren, moet u het register zoeken naar NoTrayItemsDisplay.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen