Mittwoch, 6. Juni 2012

Verwijder de On-Screen Keyboard op het Vista inlogscherm

Ik heb een Wacom tekentablet aangesloten op mijn computer, en sinds ik geinstalleerd Vista Tablet PC utilities, ik heb dit onaangename toetsenbord op het scherm op het welkom-scherm dat kan het gewoon niet lijken te worden uitgeschakeld door middel van een gewone instellingen . Dus hoe krijg ik van af?

Dit zelfde probleem bestaat ook op de Tablet PC-versie voor XP, dus we zullen detail hoe u een van beide op te lossen.

image[9]

Het verwijderen van de On-Screen Keyboard door het verwijderen van de Tablet PC-functies (voorkeur)

Het schermtoetsenbord is komen opdagen, omdat je de Tablet PC optionele onderdelen geïnstalleerd. Dit omvat de Input Panel, Windows Journal en het Knipprogramma, dus als u deze functies moet je waarschijnlijk gewoon leren leven.

Open het Configuratiescherm en typ in "windows functies" in het zoekvak, of gewoon blader naar Programma's Windows-onderdelen in-of uitschakelen.

Zoek Tablet PC optionele onderdelen in de lijst en verwijder het vinkje ernaast.

Klik op OK, wacht een tijdje, en dan moet je je computer opnieuw op te starten, maar de on-screen toetsenbord zal worden gegaan.

Het verwijderen van de On-Screen Keyboard Vista, maar Houd het knipprogramma

Indien u graag de knipprogramma te houden, maar wil om zich te ontdoen van het toetsenbord op het scherm, kunt u gebruik maken van een enigszins onaangename hack om zich te ontdoen van. Deze hack wordt voorkomen dat de Tablet Input Panel van het werken helemaal.

Merk op dat dit een totaal hack, en ik weet niet aanraden ... gewoon vinden van een betere screen capture utility. Als u absoluut verder moet, hier is een oplossing die u waarschijnlijk niet mag gebruiken.

Dit is het on-screen paneel ik verwijzen naar:

Helaas, wanneer u het opent na het toepassen van de hack, zult u herhaaldelijk deze foutmelding krijgt in een lus:

Om te voorkomen dat, we hoeven alleen maar open te stellen Services van het Configuratiescherm, en vervolgens de Tablet PC-service uit te schakelen door te dubbelklikken op het item in de lijst:

Wijzig het opstarttype naar uitgeschakeld, en zorg ervoor dat de Stop-knop te klikken voordat u verder gaat.

Dan moet je naar beneden navigeren naar de volgende map:

C: program Files Common Files Microsoft Shared inkt

Je moet om de eigendom van het bestand te nemen, de gemakkelijkste manier is door gebruik te maken van de Eigenaar worden context-menu hack.

Dan de naam van het tabskb.dll bestand naar iets anders. Je zou kunnen verwijderen, maar dat zou overkill.

U krijgt ten minste een UAC-prompt.

Op dit punt het toetsenbord op het scherm moet worden gegaan van de ontvangst / login-scherm. Gewoon niet proberen en start van de Tablet PC Invoerpaneel ... het zal niet werken op alle.

Het verwijderen van de On-Screen Keyboard op Login XP's Page

U kunt het schermtoetsenbord ook verwijderen op de XP login scherm afmelden van de component die verantwoordelijk zijn voor de login-toetsenbord. Waarom ze niet te maken het eenvoudiger in Vista Ik weet het niet.

Open een opdrachtprompt en voer de volgende opdracht:

regsvr32 / u "C: Program Files Common Files Microsoft Shared Ink loginkey.dll"

Om weer in te schakelen, in plaats daarvan voer je dit commando uit:

regsvr32 "C: Program Files Common Files Microsoft Shared Ink loginkey.dll"

U zult waarschijnlijk moeten opnieuw opstarten om de wijzigingen door te voeren. Merk op dat ik niet heb dit getest op persoonlijk, maar vond het op een aantal verschillende message boards en dacht dat ik zou het ook op volledigheid.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen