Mittwoch, 6. Juni 2012

Pas de weergegeven velden in de Outlook e-mail List Pane

Dit artikel is geschreven door MysticGeek, Een tech blogger bij de How-To Geek Blogs.

Een van de mooiste functies in Outlook is de manier waarop de lijstweergave handvatten "Compact Mode" wanneer u het leesvenster aan de rechterkant van het scherm ... dan schakelt hij naar dubbele lijn om meer informatie eenvoudig te tonen. Maar wist u dat u daadwerkelijk kan het scherm nog meer velden?

Dit is erg handig als u wilt in staat zijn om een ​​bepaald extra veld in een oogopslag zien. De nieuwste versie van Outlook laat je kleur categorieën, maar soms is het makkelijker om gewoon te zien de tekstuele versie.

In het hoofdvenster van Outlook venster klik op View Huidige weergave Huidige weergave aanpassen.

1

In het Weergave aanpassen venster klikt u op Velden.

Nu is de Show Fields wordt geopend en hier is waar u kunt velden toevoegen of verwijderen, of kies de volgorde waarin de velden worden weergegeven.

Het belangrijkste ding om op te merken in de Show dialoogvenster Velden is het "Maximum aantal regels in de compacte modus" ... Zo hier ben veranderd in 4 lijnen weer te geven:

Het interessante ding over dit is dat je kunt de weergave alleen voor een bepaalde map of zoek de map, zodat u gemakkelijk kunnen overschakelen tussen weergaven op dezelfde map.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen