Montag, 4. Juni 2012

Hoe u een Windows 7 of Vista hersteldiskette maken als je er geen hebt

Bij aankoop van een computer met Windows 7 of Vista vooraf geïnstalleerd, u waarschijnlijk niet over een gewone Windows reparatie van de disc. Wat je wel hebt is wat crappy schijf van de fabrikant die volledig doekjes uw computer terug naar fabrieksinstellingen. Wat als je gewoon wilt Opstartherstel uit de installatie-cd draaien zonder het verliezen van al je instellingen?

Windows 7 gebruikers: Klik hier om te leren hoe een System Repair Disc voor Free Create

Het blijkt dat Microsoft gaat om u te laten uw eigen Windows 7 of Vista reparatie van de disc wanneer Service Pack 1 komt uit in een maand of zo. Als u niet zo lang wachten, hebben de aardige mensen over ten Neosmart creëerden hun eigen Windows 7 of Vista Repair Disc beschikbaar om te downloaden. Update: het lijkt erop dat de schijven niet meer vrij.

Het bestand is een ISO image bestand ... als je bekend bent ga dan naar de link, anders hebben we ook nog instructies over hoe een CD van het ISO-bestand te maken.

Burn Windows 7 of Vista Recovery Disc ISO op een cd

Je hebt misschien al een tool om dit te doen, zoals Nero, maar de beste tool beschikbaar voor het branden van ISO's is ImgBurn, een freeware programma dat niets doet anders dan ISO images branden, en het doet het goed.

Open ImgBurn en klik vervolgens op de "Browse voor een bestand" knop, selecteer het bestand dat u hebt gedownload van Neosmart.

image

Plaats een lege cd in de drive, en klik vervolgens op de grote knop Schrijven.

Dat is ongeveer alles wat er is ... Je hebt nu je eigen Vista-herstel-cd.

Download ImgBurn van imgburn.com

Download Windows 7 of Vista Recovery Disc uit neosmart.net

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen