Mittwoch, 6. Juni 2012

Fix je gebroken Outlook persoonlijke mappen (PST) File

Als u Outlook en je hebt gemerkt dat extreem te vertragen of gewoon fouten, moet je waarschijnlijk scannen en reparatie van uw bestand met persoonlijke mappen voor eventuele problemen. Het is zo'n beetje als Checkdisk voor uw e-mail.

Repareren van uw PST-bestand

Voor reparatie van uw PST-bestand, moet je de Scanpst.exe hulpprogramma dat is standaard opgenomen in Outlook te openen. Het enige probleem is dat er geen snelkoppeling naar het, dus je zult moeten vinden in de Outlook-map.

Open verkenner en ga naar de volgende map voor Outlook 2007:

C: Program Files Microsoft Office Office12

Of een van deze mappen voor Outlook 2003 en eerder (dank aan Mike in de commentaren):

C: Program Files Common Files System Mapi 1033
C: Program Files Common Files System MSMapi 1033

image

Zodra u open het hulpprogramma, moet je de locatie van uw PST-bestand te vinden door te klikken op de knop Bladeren. Als je niet weet wat de locatie, zijn er instructies voor het uitzoeken van de locatie verderop in dit artikel.

Klik op de knop Start om de scan te starten ...

Het zal een tijdje duren om het bestand te scannen, en je krijgt een rapport te krijgen aan het eind vertel je of je fouten in het bestand hebben.

Klik op de knop Repair, en na een tijdje je eindelijk je de "Repair complete" boodschap.

Als je nieuwsgierig bent wat er eigenlijk gerepareerd tijdens het proces, zult u een tekstbestand in dezelfde directory als uw PST-bestand met dezelfde naam als het PST-bestand.

Het merendeel van de informatie in het bestand is behoorlijk cryptisch ... dus ik ben niet zeker lezen het zal al te veel te helpen.

Vind je Outlook PST bestand Locaton

Als je gewoon een PST-bestand automatisch door Outlook, er is een standaard locatie onder uw gebruikersprofiel directory. Open een Verkenner-venster, en plak in de volgende in de adresbalk:

% Appdata% Microsoft Outlook

U moet uw PST-bestand in de lijst, meestal heet Outlook.pst in ieder geval in de latere versies van Outlook. Als je een nieuwe bestand met persoonlijke mappen, is het misschien op een andere locatie.

Locatie zoeken van Outlook PST in niet-standaard locatie

Soms is uw PST-bestand wordt op een andere locatie, voor een aantal redenen .. bijvoorbeeld als u heeft gemaakt een tweede PST u zou zijn gevraagd om ergens te slaan.

Als je kunt eigenlijk Outlook opent, klik met de rechtermuisknop op uw persoonlijke mappen locatie en kies Eigenschappen.

Op het scherm Eigenschappen, klikt u op de knop Geavanceerd.

Nu zie je de locatie van het bestand in het veld Bestandsnaam. Als een bonus, kunt u ook compact de mappen van hier (hoewel je niet moet compact totdat het eerste gerepareerd)

Het is de moeite waard om uw PST-bestand te scannen om de zoveel tijd, zodat u geen gegevens verloren gaan. Natuurlijk ... je moet een back-up van uw bestanden.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen